HVALA ZA SVE ŠTO SI ME NAUČIO: Skariolo se emotivnom porukom oprostio od Tea (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 18:53

HVALA ZA SVE ŠTO SI ME NAUČIO: Skariolo se emotivnom porukom oprostio od Tea (FOTO)

Crno-beli menja crveno-belim dresom.

Miloš Teodosić je novi igrač Crvene zvezde. Teo je ispunio obećanje, posle crno-belog Virtusovog, obukao crveno-beli dres. Koliki je trag ostavio u Bolonji srpski plej mnogi nisu svesni.

Možda bude jasnije posle reči, trenera Virtusa i selektora reprezentacije Španije, Serđa Skariola koji se  na emotivan način oprostio se od našeg košarkaša.

– Hvala ti za sve što si me naučio, što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si odlučio da me pustiš da te treniram, čak i kada se nismo slagali, što si uvek stavljao tim na prvo mesto, što nije lako za igrače tvog kalibra. I što je najvažnije, za tvoje reči kada smo već znali da više nećeš biti moj igrač – napisao je Skariolo na Tviteru.

Thank you for what you taught me,for deciding to “let me coach you”,even when we disagreed;for always putting the team ahead of yourself, not easy for players of your caliber..and above all, for your words when we already knew that you were no longer going to be a player of mines pic.twitter.com/NYuQ1eDyA3

— Sergio Scariolo (@sergioscariolo) July 11, 2023

Skariolo i Teodosić sarađivali su poslednje dve sezone u Virtusu. Prošle godine stigli su do trofeja u Evrokupu, posle čega se slavni klub iz Bolonje vratio u Evroligu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.