HVALA LEPO: Komentator FIBA progovorio srpski zbog Stefana Jovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 15:33

HVALA LEPO: Komentator FIBA progovorio srpski zbog Stefana Jovića (VIDEO)

Majstorija pleja Orlova.

Znalo se koliko Stefan Jović znači za reprezentaciju Srbije, a to se u praksi videlo u pripremnom periodu, ali i ono što je mnogo važnije i na premijernom meču Orlova na Svetskom prvenstvu protiv Kine.

Iskusni plejmejker našeg tima sjajnim potezom u prvoj četvrtini podigao je na noge navijače u dvorani u Manili i oduševio komentatora FIBA koji prenosi uživo meč između Srbije i Kine.

Posle dodavanj Nikole Milutinova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povukao je kontru, provukao loptu iza leđa i tako prevario svog čuvara, a onda elegantno uz faul postigao koš za preokret našeg tima.

Stefan Jovic's got tricks 🪄 #FIBAWC x #WinForSrbija 🇷🇸 pic.twitter.com/mhVu3hGDbD

— FIBA Basketball World Cup 2023 🏆 (@FIBAWC) August 26, 2023

Oduševljeni komentator FIBA nakon poteza Jovića uzviknuo je na srpskom: "Hvala lepo"!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.