HVALA BOGU: Reprezentacija vraća stari grb, ali TO NIJE SVE! Evo kako će izgledati boje srpskih dresova (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 10:42

HVALA BOGU: Reprezentacija vraća stari grb, ali TO NIJE SVE! Evo kako će izgledati boje srpskih dresova (FOTO)

Samo je jedna stvar nepoznanica.

Reprezentacija Srbije vraća dobro poznati grb sa krstom i četiri ocila, zvanično obeležje Fudbalskog saveza Srbije. On će krasiti nove garniture sportske opreme državnog tima, a u istom paketu trebalo bi da bude ozvaničena i nova crveno-plavo-bela kombinacija dresova, šortseva i štucni.

Kako prenosi Sport klub, odluku o brisanju aktuelnog i vraćanju starog rešenja doneli su članovi Odbora za hitna pitanja FSS na poslednjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sednici.

Crvene dresove, plave šortseve i bele štucne, Orlovi su nosili u eri selektora Radomira Antića. Takođe, praksa je još iz bivše Jugoslavije da reprezentacija nosi garnituru u boji zastave.

Još uvek nije poznato da li će nova/stara obeležja Srbija nositi na Evropskom prvenstvu ili tek posle leta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Beli orao odleteo sa dresa Srbije, vraća se stari grb

Izvor: Danas, 09.Feb.2024

Fudbalski savez Srbije odlučio da napravi znamenite promene na dresu koji će Dušan Tadić i saigrači oblačiti na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.