HUMANOST NA DELU: “Crveno-bela krv” 27. put – prikupljeno 396 jedinica krvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 23:46

HUMANOST NA DELU: “Crveno-bela krv” 27. put – prikupljeno 396 jedinica krvi

Podatak za ponos...

Tokom dvodnevne akcije davanja krvi koja je organizovana u Medija centru stadiona “Rajko Mitić”,  ali i širom Srbije i Republike Srpske prikupljeno je 396 jedinica krvi.

Navijači Crvene zvezde su pokazali humanost i tokom 27. po redu akcije “Crveno-bela krv”. U velikom broju su zvezdaši dolazili sa namerom da doniraju krv i promovišu vrednosti koje se u teškim vremenima i tragedijama koje su pogodile našu zemlju dodatno cene.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Danas je u Medija centru Marakane prikupljeno 113, a ukupno 396 jedinica krvi, dok su najhumaniji navijači našeg kluba nagrađivani simboličnim poklonom - Zvezdinim zidnim satom.

U akciji učešće su uzeli i brojni gradovi iz Republike Srpske i Srbije, među kojima su Nevesinje, Modriča, Trebinje, Bijeljina, Prijedor, Banja Luka, ali i Kosovska Mitrovica.

Beograd – 261 jedinica krvi

Nevesinje - 18 jedinica krvi

Modriča - 15 jedinica krvi

Trebinje - 21 jedinica krvi

Bijeljina - 30 jedinica krvi

Prijedor - 15 jedinica krvi

Banja Luka - 6 jedinica krvi

Kosovska Mitrovica - 30 jedinica krvi
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Navijači Zvezde prikupili 396 jedinica krvi

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Maj.2023, 13:02

Pristalice crveno-belih pokazali humanost Navijači Crvene zvezde u 27. po redu humanitarnoj akciji “Crveno-bela krv”, koja je organizovana u Medija centru stadiona “Rajko Mitić”, ali i širom Srbije i Republike Srpske prikupili su 396 jedinica krvi. Kako se navodi na sajtu fudbalskog kluba,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.