HTEO JE SAMO DA MU ODSEČE PE**S, ALI JE ONDA POGLEDAO U TELEFON I... Procurili detalji surove likvidacije fudbalera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HTEO JE SAMO DA MU ODSEČE PE**S, ALI JE ONDA POGLEDAO U TELEFON I... Procurili detalji surove likvidacije fudbalera (FOTO)

Svedoci jednoglasni u iskazu.

Slučaj brutalno ubijenog fudbalera Danijela Koree i dalje je jedna od centralnih tema u Brazilu! Policija je nedavno uhapsila biznismena Edsona Britesa mlađeg koji je priznao ubistvo i sve obrazložio činjenicom da je Korea hteo da mu siluje ženu, a španska Marka je došla do novih detalja.

Trojica svedoka su bili jednoglasni u iskazu. Priču je potvrdila i ćerka ubice posle čijeg rođendana se i dogodilo ubistvo, dok je jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svedoka do tančina objasnio policiji kako je Korea ubijen.

- Edison je otvorio vrata prtljažnika i iznenada je zaklao Koreu. To nije prvobitno hteo. Najpre je samo želeo da mu odseče penis i ostavi ga da visi naglavačke, ali je onda na telefonu video fotografije svoje supruge i fudbalera koje su vrlo brzo postale viralne.

Brites je posle ubistva tražio od prijatelja da mu pomognu u rešavanju tela, ali su oni to navodno odbili. Zatim je sam otišao i bacio telo u napušten deo grada.

Geçtiğimiz günlerde Sao Paulo’nun 24 yaşındaki futbolcusu Daniel Corrêa Freitas, yol kenarında başı cinsel organı ve başı tamamen kesilmiş şekilde bulunmuştu.

EK'te Freitas’ın katilin eşiyle cinsel ilişkiye girdikten sonra çektiği fotoğraflar ve Whatsapp konuşması bulunuyor 😐 pic.twitter.com/Ywyd1WEkcN

— Burcu Eken 🇹🇷 (@BurcuEkennn) November 5, 2018

- Kada sam otvorio vrata video sam da leži preko moje žene i pokušava da je siluje. Ono što sam učinio uradio bi svaki muškarac za svoju ženu u Brazilu. To je mogla da bude nečija ćerka, žena, sestra...U tom trenutku to je bila moja žena Kris s kojom sam u braku 20 godina. Žena koja me je uvek podržavala i volela - rekao je Brites posle hapšenja.

Što se tiče fotografija koje su ''došle glave'' Korei, one su se na internetu pojavile pošto je nesrećni fudbaler sam slao fotke nekome. Na njima se videlo kako leži pored Britesove supruge uz poruku: "Želim da pojedem majku slavljenice!"

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.