Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2020, 08:53

HTEO JE DA OSTANE, ALI… Evo zašto je Panter napustio Zvezdu u poslednjoj sekundi

Šakota otkrio.

Kevin Panter je za kratko vreme postao ljubimac navijača Crvene zvzede. Ameriški bek je po dolasku iz Olimpijakosa pružao sjajne partije u Evroligi prošle sezone, ali je posle nekoliko meseci napustio Mali Kalemegdan.

Dojučerašnji trener Crvene zvdzee Dragan Šakota objasnio je zbog čega je Panter odlučio da potpiše za Olimpiju iz Milana.

- Kevin je imao dve opcije – Zvezdu i Olimpiju. Pretpostavljmam da je visina ugovora odredila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje. Možda je u Beogradu mogao da odigra još jednu sjajnu sezonu, što bi mu bilo bitno za karijeru, ali je otišao u Milano koji je dobar tim sa dobrim trenerom. To nije loša odluka. Videćemo šta će tamo da uradi, u Zvezdi bi imao važniju ulogu. U tome je razlika – istakao je Šakota za grčke medije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jolanda de Rineko, vatrena navijačica Napolija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.