HTELI DA KUPE LIVERPUL - VLASNICI GLATKO ODBILI: Za engleskog velikana ponuđeno više od 3 MILIJARDE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 13:38

HTELI DA KUPE LIVERPUL - VLASNICI GLATKO ODBILI: Za engleskog velikana ponuđeno više od 3 MILIJARDE

Ekskluzivno saznanje.

Nakon kratkotrajnog skndala zbog ulaska u novoosnovanu Superligu Evrope navijači legendernog engleskog Liverpula zatražili su od vlasnika istog da napusti Enfild, ali neposredno pre toga isti vlasnik je odbio neverovatnu ponudu da proda čuvene Redse. Kako je ekskluzivno prenosi Miror, vlasnici Liverpula su pred sobom imali ponudu od čak tri milijarde i 440 miliona evra!

Međutim, za vlasnike Liverpula ta suma nije bila dovoljna i glatko su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odbili.

Za sada se ne zna ko je tačno dostavio tu ponudu, ali se veruje da su kupci sa Bliskog istoka.

Kako dalje navodi Miror. najrealnije je da se radi o kraljevskoj porodici Saudijske Arabije koja je već preko posrednika pokušala da kupi Njukasl, što je naišlo na negodovanje ostalih članova Premijer lige te je taj posao propao.

Iako su Džon Henri i Tom Verner odbili prvu ponudu potencijalni kupci ne žele da odustanu i spremaju novu ponudu za kupovinu slavnog Liverpula.

Inače, ovog mesece su vlasnici Redsa prodali čak 10 odsto akcija kluba jednom investicionom fondu za iznos od 550.000.000 evra.

Finale Liga kupa Engleske donosi nam danas (17.30) okršaj Mančester Sitija i Totenhema, gde su Građani veliki favoriti - kvota na keca je 1,55, na dvojku čak 6,25, a na GG3+ 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Totenhem.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.