Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2024, 22:10

HRVATSKA PODNELA OPTUŽNICU ZA UBISTVO LUKE MODRIĆA: Badža se sada skriva u Australiji

Svedočenje nećaka Luke Modrića smatra se ključnim dokazom Županijsko državno tužilaštvo u Hrvatskoj podiglo je optužnicu za ratni zločin protiv Željka Badže, bivšeg policajca koji se tereti za ubistvo dede Luke Modrića 1991. godine, od koga je najbolji hrvatski fudbaler svih vremena nasledio i ime. Badža, koji trenutno živi u Australiji, suočava se s optužbama ... Read more
The post HRVATSKA PODNELA OPTUŽNICU ZA UBISTVO LUKE MODRIĆA: Badža se sada skriva u Australiji appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Srbin optužen za ubistva civila 1991. među kojima je bio i deda Luke Modrića

Izvor: Danas, 04.Jan.2024, 18:29

Tužilaštvo u Splitu saopštilo je danas da je podiglo optužnicu protiv 63-godišnjeg bivšeg pripadnika srpskih paravojnih jedinica zbog ubistva više civila u mestu Zaton Obrovački u decembru 1991. a mediji navode da je među ubijenima deda fudbalera Luke Modrića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.