HRVATSKA: Hajduk opet suspendovan!

Izvor: Mondo, 15.Okt.2012, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATSKA: Hajduk opet suspendovan!

Sve je bilo gotovo, Hajduk spašen, međutim novi problemi su zadesili "splitske bile", zbog dugovanja prema fudbalerima, klub sa Poljuda od srede će ponovo biti pod suzpenzijom.

Grad Split i NK Hajduk su bili postigli dogovor, a grad je dao garancije za kredit koji je potreban za funkcionisanje kluba ali to je bilo kratkog daha.

Od srede na snagu stupa nova suzpenzija zbog dugovanja prema Brazilcu Džejmsu Da Silvi, Ivanu Pešiću i Marinu Tomasovu. Trojica igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su prethodnih dana poslali prijave Disciplinskoj komisiji Hrvatskog nogometnog saveza koja je suspendovala Splitski klub, prenosi portal Index.

Žalba je u klub stigla u ponedeljak, a odluka stupa na snagu 48 sati nakon prijema iste, dakle u sredu. Hajduk će pokušati da se dogovori sa fudbalerima kojima je dužan, pored toga biće upućena i žalba na odluku HNS - a.

U tom slučaju potrebno je da zaseda Komisija za žalbe koja će odlučiti da li će je prihvatiti ili ne, slanjem žalbe se odlaže izvršenje odluke o suspenziji. Drugim rečima, na taj način klub će kupiti vreme i igrati u narednom kolu Hrvatskog prvenstva protiv Istre.

(MONDO, foto: Wikipedia)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.