HRVATI BESNI NA BORJANA: Ne mogu da mu OPROSTE što na svakom koraku ističe da je Knin SRPSKI grad

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATI BESNI NA BORJANA: Ne mogu da mu OPROSTE što na svakom koraku ističe da je Knin SRPSKI grad

Ima neka tajna veza.

Milan Borjan je čudesnim odbranama na "Parken" stadionu dao ogroman doprinos pobedi Crvene zvezde u Kopenhagenu i plasmanu u plej-of za Ligu šampiona. Da je postao heroj navijača crveno-belih suvišno je isticati. O čuvaru mreže srpskog šampiona pišu i mediji u regionu, a posebno hrvatski "tisak".

Hrvatski mediji su u neverici preneli informaciju uz poseban osvrt na činjenicu da naš golman neretko ističe da je Knin srpski. Pišu o Borjanovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << progonu iz Knina tokom rata 1995. godine, a sve nazivaju "kosmičkom pravdom". Citirali su i Borjanovu izjavu kada je rekao kako "svaki pravi Kninjanin navija za Zvezdu"

Glavni junak susreta, pišu Hrvati, bio je kontroverzni golman Crvene zvezde Milan Borjan, kanadski reprezentativac rođen u Kninu. Borjan sam tvrdi kako je rođen u 'srpskom' Kninu, a i celu Dalmaciju naziva 'srpskom'. Mediji u Srbiji danas su očekivano oduševljeni njegovim majstorijama pa su se tako pozabavili i njegovim životom koji je uistinu živopisan, ali neke tvrdnje u tekstovima prelaze granicu dobrog ukusa pa pojedini mediji pišu da između Knina i Zvezde, kao u onoj staroj pesmi, “ima neka tajna veza”'

Milan Borjan with the crucial save. He made like a hundred before this. What a guy. ZVEZDAAAAA!!! #FKCZ https://t.co/p1wztWVPFQ

— Red Star English (@RedStarEnglish) August 13, 2019

Pišu o Borjanovu progonu iz Knina tokom rata 1995. godine, a sve nazivaju "kosmičkom pravdom". Citirali su i Borjanovu izjavu kada je rekao kako "svaki pravi Kninjanin navija za Zvezdu". Za potpuni utisak sjajne utakmice Borjan je postigao i pogodak u penal seriji sa bele tačke. Pogodak je posvetio porodici, deci i supruzi, zgodnoj Snežani koja svojim fotografijama puni tabloide u Srbiji - piše u hrvatskim medijima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vukanovićeva devojka, Kristina Štrbac

I only want to wear crown whole day 🤷🏽‍♀️🙄

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Sep 9, 2018 at 4:33am PDT

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Dec 10, 2016 at 1:37pm PST

Growing old is mandatory, growing up is optional🐭🐭🐭

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Aug 21, 2018 at 11:15am PDT

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Mar 2, 2017 at 12:44pm PST

🙄😁🏡

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Nov 2, 2016 at 4:06pm PDT

Think of the happiest things, It’s the same as having wings 🧚🏽‍♀️💫

A post shared by Kristina Štrbac (@kristinastrbac) on Jul 23, 2018 at 5:04am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.