Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 22:16

HRVATI BESNE ZBOG PORUKE DELIJA! Transparent o Oluji naljutio "komšije"

Navijači srpskog šampiona imaju jasan stav.

U petak, 4. avgusta, u Srbiji je obeležena godišnjica zločinačke hrvatske akcije "Oluja", a navijači Crvene zvezde poslali su sutradan poruku na utakmici drugog kola Super lige Srbije. Crveno-beli su pobedili Napredak, a transparent sa stadiona Rajko Mitić razbesneo je medije u Hrvatskoj.

- Svako u amanet nek ostavi svom sinu srpsku trobojku da zavijori u Kninu - glasila je poruka su Delija.

Hrvatski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mediji, a među njima i "Indeks", takvu poruku nazvali su skandaloznom.

"Skandalozna poruka Delija o Oluji na Zvezdinoj utakmici", naslov je pomenutog hrvatskog portala.

"Za vreme utakmice Zvezdine Delije posvetile su transparent 28. godišnjici "Oluje" operacije u kojoj su Hrvatska vojska i policija oslobodile okupirana područja Republike Hrvatske pod nadzorom pobunjenih Srba na kojima je bila uspostavljena paradržava Republika Srpska Krajina bez ikakvog međunarodnog priznanja. Delije već dugi niz godina šalju razne političke poruke i nije prvi put da se bave Olujom" - navodi "Indeks".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.