HRVAT PROGOVORIO, A BOLJE DA NIJE: Vujošević je NENORMALAN, kontroliše vas 24 sata dnevno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2020, 15:03

HRVAT PROGOVORIO, A BOLJE DA NIJE: Vujošević je NENORMALAN, kontroliše vas 24 sata dnevno! (VIDEO)

Kakve reči.

Hrvatski plejmejker Roko Leni Ukić je govorio za podkast "Inkubator". Odgovarajući na pitanja čitalaca dotakao se nekih zanimljivih i ljubiteljima košarke u Srbiji. Naime, navijače je zanimalo njegovo mišljenje o proslavljenom treneru Partizana Dušku Vujoševiću.

- Pričao sam sa dosta srpskih igrača i čuo sam svakakve zanimljive priče što se tiče njegovog ličnog pristupa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sportu. Kako voli da kotroliše igrače 24 sata dnevno, kako je nenormalan fanatik rada, zna nenormalno puno u smislu košarkaških detalja, ali isto tako da voli da ima odnos otac-sin prema igračima. Specifičan lik, koji je nenormalno puno dao košarci i mnogo igrača proizveo - rekao je Ukić.

Podsetimo, Roko Leni Ukić je rekorder po nastupima za košarkašku reprezentaciju Hrvatske. U svojoj bogatoj karijeri nastupao je za Barselonu, Toronto, Milvoki, Fenerbahče...  Iskusni plejmejker trenutno nastupa za Antiba Šarkse u Francuskoj, ima 35 godina.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda vatrena navijačica Napolija Jolanda de Rienco
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.