HRVAT NAHVALIO GROBARE I PORUČIO: Hoću da budem deo tima

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 16:09

HRVAT NAHVALIO GROBARE I PORUČIO: Hoću da budem deo tima

Želi veću ulogu.

Košarkaš Partizana Džejlin Smit je pred meč sa Anadolu Efesom govorio je za Basketnjuz portal, gde je pričao na šta je u ovom trenutku fokusiran. Nije razočaran što je prešao u tim koji je slabije rangiran, ali se nada većoj minutaži.

- Nisam razočaran. Želim sve najbolje momcima koji su u Italiji. Došao sam u Partizan da bih igrao, a igram kako-tako. Samo bih voleo da se moji bivši saigrači plasiraju na Fajnal for, to im želim. Nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da ću ih tamo sresti i pobediti ih. To bi bilo lepo - rekao je Smit.

Uporedio je navijače prošlog i trenutnog tima.

- Rekao bih da su navijači Bolonje niži nivo u odnosu na Partizanove. Naročito ako znate da su glavni navijači stvarno zaljubljeni u igru. Partizanovi su svi u tome, ne samo vođe ili oni najvatreniji navijači, već svi u hali, 20.000 ljudi. Takvi su kompletnu utakmicu. Bez obzira da li igramo dobro ili loše, Grobari su uz nas 24 sata dnevno - dodaje.

Ovo mu je treća sezona u Evroligi, a pričao je kakava je sitacija u ovom trenutku na terenu.

- Iz Bolonje sam otišao kako bih igrao više. Zasad nije tako. Ne igram, takva je situacija. Samo učim, upijam savete, hoću da budem deo tima i to je najveća stvar koju mogu da naučim ove sezone. Zahvalan sam što mogu da delim svlačinicu sa sjajnim igračima od kojih su neki bili deo ekipa kao što su Fenerbahče (Džejms Naneli), Milan (Kevin Panter i Zek Ledej) ili imaju iskustvo igranja u NBA ligi, poput Pi Džej Doužera i Frenka Kaminskog. Zato sam samo učim i gledam ih koliko su dobri. Znam da postoji još jedan nivo na kom sam bio i sadašnji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.