Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT TIKET DANA: Kraj sezone, uzbuđenje raste!

Novi okršaji donose uzbuđenja u finišu sezone, a mi smo za danas izabrali mečeve po kvotama kladionice „Maxbet„.

BORAC – SPARTAK 1 (1.30)
Nema dileme da je ovo meč odluke za Čačane u borbi za opstanak, a svakako da kod kuće neće sebi dozvoliti „luksuz“ da ne upišu tri boda i približe se cilju.
EUPEN – MUSKRON 1 (1.75)
Domaćin igra solidno u grupi koja se bori za plasman u Evropu i svakako da su kvalitetniji od rivala, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << treba očekivati pun pogodak uz dobru partiju.
HELMIND – RODA 2 (1.75)
U Holandiji kreće baraž za opstanak u kom Roda želi da ostane na glavnoj pozornici, a za takvu ulogu potrebna im je pobeda na startu takmičenja.
ŠIROKI BRIJEG – SARAJEVO O-2 (1.65)
Domaćin ima gol prednosti i svakako da će u revanšu pokušati za sačuva minimalac, a u borbi za trofej Kupa ne treba očekivati puno golova.
Ukupna kvota po kladionici „Maxbet“ je 6.56.
The post HOTSPORT TIKET DANA: Kraj sezone, uzbuđenje raste! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

HOTSPORT TIKET DANA: Gosti će se danas ‘gostiti’, dobro plaća kec na Brondbi

Izvor: HotSport.rs, 18.Maj.2017, 11:51

Pošto je jedna utakmica pomerena za novi termin, onda smo juče prošli ‘skraceni’ tiket, a za danas smo izabrali mečeve po kvotama kladionice ‘Maxbet’.. . ŠARLOA – ANDERLEHT 2 (1.80). Još jedna pobeda gostiju i tim iz Brisela je novi šampion Belgije, a svakako da se domaćin neće lako...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.