HOROR U KICBILU: Skijaš pao na glavu pri brzini od 145 km/h, helikopterom prebačen u bolnicu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 16:46

HOROR U KICBILU: Skijaš pao na glavu pri brzini od 145 km/h, helikopterom prebačen u bolnicu (VIDEO)

Nesreća na cilju.

Švajcarski skijaš Urs Krijenbil doživeo je težak pad na glavu tokom spusta u austrijskom Kicbilu.

Da li posle Reala u Madridu može da padne i Barselona u Beogradu? Navijači Zvezde se nadaju tome, a nema sumnje da bi crveno-beli trijumfom u večerašnjem (19.00) meču s Kataloncima značajno ublažili neke prethodne poraze u Evroligi. Kvota na keca u Pioniru je 3,50, dok je dvojka 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Barselona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kako se vidi na snimku, Krijenbil je a samom ulasku na cilj izgubio ranotežu i pri brzini većoj od 146 kilometara na sat pao direktno na glavu.

Ostao je da leži na stazi, trka je prekinuta, a nakon ukazane lekarske pomoći skijaš je helikopterom prebačen u bolnicu.

Prema prvim informacijama, Krijenbil nije bio u stanju da govori, ali je navodno kasnije došao sebi i prepoznao je ljude oko sebe, prenose mediji.

Schwerer Sturz auf der Streif 🇦🇹 #kitzbuehel 🐐 #Hahnenkammrennen Gute Besserung an Urs Kryenbühl (🇨🇭) !! 🙏🏻 pic.twitter.com/xK4uHdREnz

— Alfred E. Neumann (@MadMagazin) January 22, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.