HOROR POVREDA! Pao direktno na GLAVU i SLOMIO VRAT (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR POVREDA! Pao direktno na GLAVU i SLOMIO VRAT (VIDEO+FOTO)

Uznemirujuće vesti stižu iz Koreje.

Fudbaler korejskog drugoligaša Gvangžua Li Seung-Mo doživeo je strahovitu povredu na utakmici baraža za ulazak u prvu ligu protiv Daežeona. Ovaj 20-godišnjak je već u trećem minutu utakmice posle jednog vazdušnog duela pao direktno na glavu i slomio vrat.

CRVENI ĐAVOLI SE SPASILI, MAKAR NA KRATKO: De Hea u Junajtedu i posle zime (FOTO)

MIHA NAŠAO POSAO: Povratak u Kalčo (FOTO)

Mladi reprezentativac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Južne Koreje je posle nezgodnog pada imao kratkoročnu amneziju, a pamćenje mu se vratilo tek po dolasku u bolnicu gde mu je odmah stavljena kragna, a saigrači su ga posetili odmah posle utakmice.

: @mo._.seung 승모의 짧은 인삿말 _ 우리 승모 괜찮아요! _ 이승모 선수는 2-3주간 입원 후 퇴원할 예정이며 , 약 2~3개월간의 회복이 필요합니다. _ 이승모 선수를 걱정해주신 많은 팬분들과 조속한 조치를 취해준 심판진 및 대전시티즌에게 감사를 전합니다. _ 승모가 더 건강하게 그라운드를 누빌 수 있도록 많은 격려와 응원 부탁드립니다! _ #이승모 #건강하게 #돌아와요 #우리막둥이 #병문안_온_횽아들이랑도_촬칵 _ #광주 #광주FC #빛길만걷자 #OurPride

A post shared by 광주시민프로축구단 (@gwangju_fc) on Nov 28, 2018 at 11:56pm PST

Srećom, Li je prošao mnogo bolje nego što se u prvi mah činilo, pa ne samo da će moći da se kreće, već se očekuje i da će se za nekoliko meseci vratiti na teren.

Pogledajte kako je sve izgledalo u sledećem video prilogu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.