HOROR DEBI: Ilić na prvoj utkamicu u Lilu slomio nogu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 11:33

HOROR DEBI: Ilić na prvoj utkamicu u Lilu slomio nogu (FOTO)

Proveo samo sedam minuta na terenu.

Košmarni snovi ne mogu da se porede sa onim što se dogodilo Andreju Iliću na debiju za Lil. U prvoj utakmici za novi klub mladi srpski golgeter doživeo je tešku povredu koja će ga na duži period odvojiti od terena.

Napadač koji je ove zime stigao u Lil iz norveške Valerenge u transferu vrednom 4.000.000 evra slomio je nogu utakmici Kupa Francuske protiv Olimpika iz Liona.

Stradala je leva fibula 23-godišnjaka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji će danas biti operisan.

LOSC : la recrue Andrej Ilic, gravement blessée, va se faire opérer ce vendredi https://t.co/SwlVPQEaqJ pic.twitter.com/vwc2sEq1kH

— La Voix des Sports (@lavoixdessports) February 8, 2024

Srbin je protiv Liona ušao u igri trinaest minuta pre kraja susreta, a nakon samo sedam minuta morao je da napusti teren, nažalost, zbog teške povrede.

Ilić je pre toga odigrao još samo osam minuta na debiju u Ligi 1 protiv Klermona, pa će nakon svega 15 odigranih minuta za novi klub morati na dužu pauzu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.