HORHE MESI: Leo ne ide u Saudijsku Arabiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 17:37

HORHE MESI: Leo ne ide u Saudijsku Arabiju

Demantovao transfer.

Horhe Mesi, otac fudbalera Pari Sen Žermena Lea, oglasio se na društvenim mrežama i energično demantovao navode da je njegov sin dogovorio prelazak u Al Hilal iz Saudijske Arabije.

- Ne postoji apsolutno nijedan dogovor Lea sa bilo kojim klubom za sledeću godinu. Odluka o tom gde će Leo igrati neće biti doneta pre nego što završi ligu sa PSŽ-om – rekao je Mesi senior.

- Kad se sezona završi, biće vreme da se analizira i razmotre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve opcije, a zatim će Leo doneti odluku. Uvek postoje glasine i mnogi koriste ime Lea Mesija da bi stekli popularnost, ali istina je samo jedna i možemo da Vas uverimo da ni sa kim nema nikakvog dogovora. Ni usmeno, ni pismeno ništa nije dogovoreno i neće ni biti do kraja sezone - napisao je Horhe Mesi.

On je naveo da postoje mediji koji svesno i namerno obmanjuju javnost, ne dajući bilo kakve dokaze za svoje tvrdnje, a žele da, kako je dodao, svaku zlonamernu glasinu pretvore u vest, "kao i oni mediji koju izmišljaju stvari zbog svojih interesa i oni bi morali da objasne svima zašto to rade".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.