HOFENHAJM SMENIO TRENERA: Andrea platio ceh zbog serije neuspeha

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2023, 15:06

HOFENHAJM SMENIO TRENERA: Andrea platio ceh zbog serije neuspeha

Sledi borba za opstanak.

Fudbalski klub Hofenhajm saopštio je danas da je smenio trenera Andrea Brajtenrajtera posle serije loših rezultata Bundesligi.

Brajtenrajter je klub preuzeo prošle godine, a imao je ugovor sa Hofenhajmom do 30. juna 2024. Nemački klub se odlučio na smenu trenera, pošto je Hofenhajm poslednju pobedu u Bundesligi ostvario sredinom oktobra prošle godine protiv Šalkea (3:0). Brajtenrajter je vodio Hofenhajm na 22 zvanična meča. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Zahvaljujemo mu se na prijatnoj saradnji i mnogo pozitivnih trenutaka, posebno na početku -rekao je za zvanični sajt kluba sportski direktor Hofenhajma Aleksander Rozen.

Hofenhajm se trenutno nalazi na 14. mestu na tabeli Bundeslige sa 19 bodova. Brajtenrajter je pre Hofenhajma vodio Cirih, Hanover, Šalke, Paderborn i Havels.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Jakob, devojka golmana Žozea Saa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.