HOFENHAJM OPREZAN PRED ZVEZDU: Moramo paziti i biti potpuno koncentrisani!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 18:00

HOFENHAJM OPREZAN PRED ZVEZDU: Moramo paziti i biti potpuno koncentrisani!

Nemci rezervirasni u izjavama pred susret sa Crvenom zvezdom.

Golman fudbalera Hofenhajma Oliver Bauman rekao je da njegova ekipa mora da bude oprezna u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde. Cilj nemačkog tima, istakao je on, jeste da prođe dalje u Ligi Evrope.

Bajern je nadmoćno osvojio prošlu Ligu šampiona, a večeras (21.00) ga očekuje duel s Atletikom, poznatim po sjajnoj defanzivi. Kvota na keca je 1,62, na duplu šansu X2 2,30, dok opklada 0-2 gola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nosi kvotu 2,29, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Atletiko.

- Moramo biti vrlo oprezni i paziti, ali ovako nešto treba koliko je moguće izbrisati i potpuno se koncentrisati na fudbal i igru. Lepo je ponovo igrati međunarodno takmičenje i mi smo izuzetno motivisani. Naš cilj je jasan - da prođemo dalje - rekao je Bauman na konferenciji za novinare.

Utakmica će se igrati bez navijača, trener nemačke ekipe  Sebastijan Henes nije zadovoljan zbog toga, ali je rekao da razume situaciju u vezi sa koronavirusom.

- Protiv Dortmunda i Bajerna mogli ste da vidite da su navijači velika pomoć. Naravno da je šteta igrati bez podrške, ali takva je trenutna situacija - rekao je on.

Henes je dodao da je Hovard Nortvejt danas prvi put uspeo da obavi ceo trening, ali da ekipa i dalje mora da radi bez kapitena Bendžamina Hubnera.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.