HOĆU DA GA VRATIM NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: Otac Jusufa Nurkića ODGOVORIO na optužbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 16:04

HOĆU DA GA VRATIM NA FABRIČKA PODEŠAVANJA: Otac Jusufa Nurkića ODGOVORIO na optužbe

Košarkaš se oženio na jugu Dalmacije.

Košarkaš iz Bosne Jusuf Nurkić se venčao u Dubrovniku, a napisao da je njegov otac fizički zlostavljao i tukao njegovu majku i nazvao ga izrodom i ološem.

Nakon takvih reči i optužbi Hariz Nurkić se ponovo oglasio.

- Bojim se da moj Jusuf ima lošeg savetnika. Da, otac sam koji je "zlostavljao" sina, suprugu, baš kao što je trener Ozren Selesković, s kojim je načinio prve korake, učinio sve da uspe. Ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je osramotio sebe i svoju porodicu. Nije on neka veličina, kako je umislio, želim samo da ga malo spustim na zemlju, da ga vratim na fabrička podešavanja. On je odgajan kako Bog nalaže i po propisu, a loši savetnici pokušavaju da utiču na to. Sramotim se ovom pričom, ali hoću da mu pokažem da novac ne može kupiti karakter, jer najjače oružje nije novac, nego moral. Moral koji on poseduje. Moj cilj kao roditelja je bio da odgojim decu na ponos nacije i u tome sam uspeo. Učio sam ga da ne mrzi, da ima svoj cilj i uvek sam govorio da bude zlatna sredina, ne sme biti na dnu, ali ne sme se ni izdizati na vrh. Očito je zaboravio, ne zna kako živeti u BiH jer ga je poneo taj "američki san", život s elitom - rekao je stariji Nurkić za "Avaz".

Hariz je čestitao sinu i snahi na svadbi, te im poručio da mu nisu potrebne pare i pokloni.

- Samo želim da moje dete ostane moje dete, bez obzira na postignute rezultate i veličinu i da ceni roditeljski trud i odricanje u životu. Amerika i dolari jesu sila, ali je babo velesila. Bog, babo i Bosna - poručio je Nurkić.

BONUS GALERIJA: 

Pogledajte kako izgleda srpska atlatičarka Sara Vještica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.