HOĆETE DA GLEDATE ĐOKOVIĆA U BANJALUCI? Dve karte koštaju skoro 10 hiljada evra! Uz njih dobijate i vredan poklon

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 12:36

HOĆETE DA GLEDATE ĐOKOVIĆA U BANJALUCI? Dve karte koštaju skoro 10 hiljada evra! Uz njih dobijate i vredan poklon

Turnir počinje 17. aprila.

Ulaznice za teniski ATP turnir Srpska Open koji je na programu od 17. do 23. aprila u Banjaluci rasprodate su za samo jedan dan.

Jedan svakako duhoviti čovek je želeo da iskoristi trenutak i proda automobil uz nuđenje karata za treći dan turnira.

Na sajtu gde se vrši trgovina objavio da prodaje karte za Srpska open po ceni od 19.000 KM (približno 9.500 evra), a da na poklon daje i Golf 7.

- Želite da gledate najboljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tenisera u istoriji, a da na turnir dođete Golfom 7 koji ima panorama krov? Na prodaju dve karte za treći dan turnira Srpska Open. Uz kupovinu karata na poklon dobijate vozilo Volkswagen Golf 7, 1.6, 77kw, 2013 godina. Auto uvezen iz Nemačke pre tri godine, redovno održavan u ovlašćenom servisu, odrađen veliki i mali servis. Poseduje servisnu knjigu i dva ključa. Originalna kilometraža što se može proveriti u ovlašćenom servisu gde je i servisiran. Auto bez ikakvih dodatnih ulaganja. Poseduje i panorama krov, zeder, zimske gume kupljene nove početkom prošle sezone (Mišelin) i letnje gume na alu felnama. Tek registrovan - stoji je u oglasu na sajtu olx.ba.

Možda je skupo ovo za auto, ali Novak Đoković u Srpskoj neće biti možda bviše nikada na zvaničnom turniru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.