HOĆE LI UĆI U SAM VRH SVETSKOG TENISA? Ivaniševićev sin osvojio turnir koji on nije uspeo pre 30 leta

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

HOĆE LI UĆI U SAM VRH SVETSKOG TENISA? Ivaniševićev sin osvojio turnir koji on nije uspeo pre 30 leta

Ponosni otac.

Goran Ivanišević, legenda svetskog tenisa, a sada trener prvog reketa sveta Novaka Đokovića, pohvalio se uspehom svog sina na društvenim mrežama.

Kreće nova sezona za košarkaše Partizana. Večeras (20.45) gostuju Huventudu u prvom kolu Evrokupa, i nalaze se u ulozi autsajdera. Dvojka donosi kvotu 3,05, dok je kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na domaćina 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Huventud - Partizan.

Hrvat je na Fejsbuku emotivno proslavio trijumf naslednika Emanuela Ivaniševića koji je osvojio Memorijala Marijana Oršanića u Karlovcu.

Trinaestogodišnji dečak odlučio je da krene očevim stazama, a da li će uspeti da poput oca stigne u sam vrh svetskog tenisa, vreme će pokazati.

- Neka si uzeo turnir koji ćaća pre 30 i kusur godina nije mogao da osvoji! Manči pobednik Memorijala Marijana Oršanića u Karlovcu - poručio je ponosni Ivanišević na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Facebook

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.