HOĆE LI PAVLOVIĆ IZABRATI NEMAČKU ILI SRBIJU: Stvari su skoro pa gotove...

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 19:13

HOĆE LI PAVLOVIĆ IZABRATI NEMAČKU ILI SRBIJU: Stvari su skoro pa gotove...

Igra sjajno za Bajern ove sezone.

Mladi fudbaler Bajerna Aleksandar Pavlović (19) je jedno od otkrovenja ove sezone u Bundesligi, ali još se nije odlučio da li će da igra za zemlju u kojoj igra ili za otadžbinu svojih roditelja.

Nemački portal "Frankfurter Rundsghau" se bavio usponom Pavlovića i njegove igre i tom prilikom su istakli da je Fudbalski savez Srbije uveliko u akciji da ga privoli da se okrene ka Beogradu.

- Selektor Julijan Nagelsman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne bi trebalo da čeka predugo da pozove Pavlovića. Mladi igrač, sin srpskih roditelja, rođen je u Minhenu, ali može da igra i za domovinu svojih roditelja. Prema informacijama Skaj-a, srpski savez već je izrazio interesovanje za Pavlovića. Međutim, prema saznanjima, izgleda da 19-godišnjak više vidi svoju budućnost u dresu Nemačkepiše u tekstu pomenutog portala.

Predsednik Bajerna Herbert Hajner ističe da je Pavlović u dobroj situaciji da zaradi svoj debitantski poziv za nacionalni tim Nemačke, pre svega zbog dobrih partija u dresu Bavaraca.

- Srećan sam što se Aleks Pavlović tako dobro razvio. On dobija svoju šansu i koristi je na najbolji mogući način. Igra odlično, miran je na lopti i ima dobru viziju. Ako ovakjo nastavi, siguran sam da će dobiti svoju šansu u reprezentaciji. Ali videćemo da li će se to desiti baš pre Evropskog prvenstva - rekao je Hajner za "Skaj."

A sam Pavlović, na pitanje da li ga je selektor Nagelsman kontaktirao, uz širok osmeh je rekao nemačkim medijima:

- Neću ništa da govorim na tu temu.

Fudbalski savez Srbije je nedavno dobio sličnu ovakvu "bitku" sa Nemcima za Lazara Samardžića, probaće ponovo, ali deluje da će sa Pavlovićem ići mnogo teže i da je Aleksandar mnogo bliže da zaigra za "Pancere".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.