Izvor: HotSport.rs, 15.Feb.2017, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOĆE LI I ON KAO MILIČIĆ: Ibrahimović imao šta da poruči Mejvejderu i Mekgregoru

Fudbaler Mančester junajteda oglasio se uoči borbe veka, navodeći da bi obojicu učesnika poslao u bolnicu ukoliko bi mu stali na crtu.

Zlatan Ibrahimović ne prestaje da privlači pažnju svojim bombastičnim izjavama, u kojima često ume dobrano da pretera a ovoga puta meta su mu bila dvojca žestokih momaka.
Naime legendarni Šveđanin je uočii borbe između Flojda Mejvejdera i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Konora Mekgregora, dvojici fajtera poručio da prestanu sa svojim glupostima i da ne razume čemu toliko drama oko ovog meča.
-Muka mi je više od te drame oko Mejvedera i Mekgregora. Bilo bi im bolje da prekinu sa svojim ludorijama i bore se protiv mene.- poručio je Ibra.
Ibrahimović, koji inače ima crni pojas u tevondou, i koji je često ovu veštiinu upotrebljavao na svojim saigračima, poručio je da se dvojica pomenutih boraca ne bi dobro proveli u duelu s njim.
-Videćemo kako će to izgledati, ja bih ih poslao direktno u bolnicu!, dodao je Zlatan.
S obzirom na njegovu narav i balkanski mentalitet, ko zna, možda i Ibru jednog dana budemo videli u ulozi borca, poput Darka Miličića koji je nakon košarkaške karijere krenuo tim putem.
The post HOĆE LI I ON KAO MILIČIĆ: Ibrahimović imao šta da poruči Mejvejderu i Mekgregoru appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) TO MOŽE SAMO ZLATAN: Mejvejder i Mekgregor najavili borbu veka, a Ibra ih spustio za medalju

Izvor: Kurir, 15.Feb.2017

..."Muka mi je od te drame između Mejvejdera i Mekgregora", rekao je Šveđanin..Ibra ima crni pojas u tekvondu, a njemu su se "na glavu popele" najave meča veka Naime, tako je nazvana tek dogovorena borba između Amerikanca i Irca, koja bi trebalo da bude najskuplji meč ikada.."Bilo bi im bolje da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.