HOĆE GA ZA KVALIFIKACIJE ZA LK: Crno-beli POSLALI ponudu za bivšeg reprezentativca Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 18:20

HOĆE GA ZA KVALIFIKACIJE ZA LK: Crno-beli POSLALI ponudu za bivšeg reprezentativca Srbije

Želi da se vrati blizu rodnog kraja.

Solunski PAOK želi da angažuje srpskog fudbalera Nemanje Maksimovića što pre kako bi ga registrovao za evro kvalifikacije.

Doskorašnji reprezentativac Srbije je član Hetafea i ukoliko se ovaj transfer ostvari bio bi to njegov povratak na Balkan posle čitave decenije.

Solunski klub u međuvremenu završava i transfer Dagalasa Augusta u Nant, a Maksimović bi stigao kao alternativa Brazilcu, pišu grčki mediji.

PAOK će još danas pokušati da završi transfer srpskog fudbalera kako bi ga imao na raspolaganju za mečeve 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija sa splitskim Hajdukom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.