HNS kaznio Livaju

Izvor: B92, 27.Jun.2023, 23:10

HNS kaznio Livaju

Disciplinska komisija Hrvatskog fudbalskog saveza (HNS) donela je odluke o prekršajima počinjenima na finalu Kupa u kojima je u centru pažnje bio Marko Livaja.

Hajduk je zbog toga što su njegovi navijači koristili pirotehniku i uništavali i palili stolice kažnjen novčanom kaznom u visini od 26.500 evra.

Šibenik je zbog toga što su njegovi navijači koristili pirotehniku kažnjen sa 700 evra, prenela je HINA.

Igrač Hajduka Marko Livaja je zbog prekršaja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nesportskog ponašanja prema gledaocima, pevanja pesama pogrdnog sadržaja, kažnjen zabranom igranja na jednoj prvenstvenoj ili kup utakmici, što se odnosi i na utakmicu Superkupa.

To znači da neće moći da nastupi na meču Superkupa u Zagrebu protiv Dinama, a ta utakmica je na programu 9. juna.

Livaja će biti spreman za start prvenstva kada Hajduk takođe gostuje na maksimirskom stadionu kod Dinama, 22. ili 23. juna. Inače, Livaja je ovom prilikom kažnjen i novčanom kaznom od 13.300 evra.

Igrač Hajduka Luka Vušković je zbog prekršaja Kodeksa o ponašanju fudbalskih radnika kažnjen novčanom kaznom u visini od 6.000 evra. Trener golmana Hajduka Tomislav Rogić je zbog prekršaja Kodeksa o ponašanju fudbalskih radnika kažnjen novčanom kaznom od 5.300 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.