HLADAN KAO ŠPRICER: Piksi posle Azerbejdžana ne razmišlja o Portugalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2021, 23:21

HLADAN KAO ŠPRICER: Piksi posle Azerbejdžana ne razmišlja o Portugalu

Ima vremena za Kristijana Ronalda.

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Azerbejdžan rezultatom 3:1 (1:1) u 8. kolu grupe "A" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo (više o tome pročitajte OVDE). Svoje utiske nakon meča izneo je selektor našeg nacionalnog tima Dragan Stojković Piksi.

- Mislim da smo pokazali dominaciju od prvog do poslednjeg minuta. Fudbaleri su bili raspoloženi za igru, znali smo koja je važnost ovog meča. Uradili smo ono što smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << želeli, a to je trijumf - rekao je Piksi.

Selektor se osvrnuo na ulazak Tadića i Mitrovića. Naime, iskusnom tandemu je zbog žutih kartona pretila suspenzija pred odlučujući duel sa Portugalom.

- Nije bilo neophodno da igraju ali... Posle prvog poluvremena smo ostali mirni, verovali smo u stvaranje novih šansi i u postizanje drugo gola. Naravno, plan je bio da ih sačuvam zbog eventualnih kartona. Međutim, njihovo pristustvo je od enormnog značaja za ekipu.

Da li Srbija od sutra kreće u pripremu meča sa Portugalom?

- Ne kreće! Imamo jos meseec dana, mi smo znali da će ta utakmica 95 odlučivati. Čestitam momcima da dobroj igri, želji, htenju i borbi. Ima dovoljno vremena za Portugal, razgovaraćemo - zaključio je Dragan Stojković Piksi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.