HJUSTON U PROBLEMU: Roketsi bez najboljih u Orlandu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 16:29

HJUSTON U PROBLEMU: Roketsi bez najboljih u Orlandu!

Iznenađenje za sve ljubitelje ekipe iz Teksasa.

Najbolji košarkaši Hjuston Roketsa, Džejms Harden i Rasel Vestbruk, nisu otputovali sa ekipom na Floridu, gde se krajem meseca nastavlja NBA liga, prenosi američki mediji.

Na dobrom je putu Real Madrid da uzme novu titulu, ali ne sme da se opušta. Večeras (22.00) na Bernabeu stiže Alaves, kec je 1,20, a pobeda domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Madrid – Alaves.

Kako se navodi, zvezde Roketsa, kao i mala grupa igrača i osoblja iz kluba, nisu bili na jučerašsnjem timskom letu za Orlando.

Mediji prenose da će se oni kasnije priključiti ekipi u Diznilendu, kada će privatim letom stići u Orlando, kao i da je 69 godišnji trener Majk D'Antoni otputovao sa timom, iako zvanično od NBA lige nije dobio potvrdu da li može da trenira ekipu u nastavku sezone.

James Harden, Russell Westbrook not on Rockets' flight to Florida https://t.co/axg3KTLFXU

— The Rockets Wire (@TheRocketsWire) July 9, 2020

Najpopularnija "Brada" u NBA ligi do prekida sezone prosečno je postizala 34,4 poena, 6,4 asistencije i 7,4 skoka, dok je Vestbruk imao prosek od 27, 5 koševa, 6,3 skoka i osam asistencija.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.