HETAFE U AGONIJI: Stižu im Jorgandžije kojima NE ZNAJU da daju gol

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 10:36

HETAFE U AGONIJI: Stižu im Jorgandžije kojima NE ZNAJU da daju gol

Mali madridski derbi.

Crni oblaci nadvili su se nad stadionom "Alfonso Perez". Hetafe ima košmaran početak sezone. Ni u najmračnijim snovima nisu očekivali start sezone sa pet uzastopnih poraza. Užasna im je i gol razlika 1:8...

Priliku da dođu do prvog boda imaće u duelu sa Atlatikom. Međutim, tradicija kaže da su im za tako nešto šanse minimalne.

Hetafe na poslednjih osam duela protiv Atletika na svom terenu nije uspeo da zatrese mrežu. Bez golova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bilo dva puta, dok su Jorgandžije slavile po tri puta sa 1:0 i 2:0.

Isitne radi ni Atletkio nije u sjajnoj formi. Odigrali su bez golova u Ligi šampiona, a u prošlom kolu isiti rezultat zabeležili su u okršaju sa Atletik Bilbaom.

Atletiko juri prvo mesto, a Hetafe je sezonu otvorio s pet poraza i gol razlikom 1:8. Ne sme da se propusti, a dvojka mami kvotom 1,80 u Mozzart kladionicama. U kombinaciji sa 2-4 gola raste na 2,70. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Hetafe – Atletiko.

U svakom slučaju Atletiko je veliki favorit, jer biće pravo čudo da Hetafe postigne gol.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.