HERTA ZADOVOLJNO TRLJA RUKE: Radonjić već impresionirao u Berlinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 17:37

HERTA ZADOVOLJNO TRLJA RUKE: Radonjić već impresionirao u Berlinu

Hvalospevi na račun brzonogog Srbina.

Pa dolazak Nemanje Radonjića u Hertu uz očekivanu euforiju navijača prati i doza skepse. Međutim, povratnik na mesto trenera berlinskog kluba Pal Dardai zadovoljan je onim što je video već na prvom treningu srpskog reprezentativca u Nemačkoj.

Liverpul je konačno u formi – vezao je dve pobede od po 3:1 kao gost (Totenhem i Vest Hem) i večeras (21.15) raspoložen dočekuje Brajton. Bitno je da pobedi i zbog derbija protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sitija za vikend. Kvota na keca je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 2,05Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul – Brajton.

Govoreći o Radonjiću, ali i o Samiju Kediri, još jednom zvučnom pojačanju, Dardai je rekao:

- Prvi utisci su pozitivni. Samijev karakter će nam pomoći u svlačionici, a Nemanja me je zaista impresionirao brzinom. Obojica su naporno radila.

Nemački mediji se Radonjićevim dolaskom bave i na drugi način. Najtiražniji Bild tako je okrenuo telefon Fabrisa Lampertija, novinara lokalnog Provansa, koji za list iz Marselja piše baš o Olimpiku.

- Radonjić je veoma brz, sjajan dribler. Možda nekad dribla i previše, nekada previdi saigrača. Ima sjajan mentalitet. Zna kakav je pritisak navijača u Marselju. I ako mu nešto ne uspe pokušaće opet. Trener samo treba da mu ulije samopouzdanje. Njegov provokativan stil igre i brzina bi, ako ih budete koristili kako treba, mogli da uzburkaju vode u Bundesligi - istakao je Lamperti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.