HENDIKEP ZA NEMCE: Zverev ne igra protiv Bosne i Hercegovine

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2023, 11:45

HENDIKEP ZA NEMCE: Zverev ne igra protiv Bosne i Hercegovine

Ima problema sa povredom butine koju je zadobio na Ju Es Openu.

Nemački teniser Aleksandar Zverev neće igrati za Dejvis kup reprezentaciju svoje zemlje na predstojećem meču protiv Bosne i Hercegovine, prenose nemački mediji. Zverev ima problema sa povredom butine, koju je zaradio tokom meča četvrtfinala Ju-Es opena protiv Španca Karlosa Alkaraza.

 - Za nas je veliki hendikep odsustvo Zvereva, jer je on izuzetan igrač. To je pokazao na turnirima poslednjih nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedelja. Naravno da bismo voleli da je ovde sa nama, ali sam uveren da smo dovoljni jaki da i bez njega pobedimo BiH - rekao je selektor Dejvis kup reprezentacije Nemačke Mihael Kolman.

Meč Svetske grupe jedan Dejvis kupa između BiH i Nemačke biće odigran 16. i 17. septembra u Mostaru. Za Nemačku će nastupiti Maksimilijan Marterer, Danijel Altmajer, Janik Hanfman, kao i Tim Puc i Kevin Kravic, koji će igrati u dublu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.