HAVAJSKI AS RAZORIO SRBINA: Srce lava ima Duško, ali na 12 sekundi do kraja runde MEČ JE ZAVRŠEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 22:38

HAVAJSKI AS RAZORIO SRBINA: Srce lava ima Duško, ali na 12 sekundi do kraja runde MEČ JE ZAVRŠEN

Srbin i Amerikanac su otvorili takmičenje u Abudabiju.

Ujedinjeni Arapski Emirati su ponovo epicentar najjače svetske MMA scene. Srpski borac Duško Todorović otvorio je program na takmičenju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima i ušao u ring sa Puhaneleom Sorijanom, 28-godišnjim momkom sa Havaja. Nažalost, Todorović je pretrpeo poraz u ovom meču.

Na 12 sekundi do kraja prve runde sudija je odsvirao kraj. Levim krošeom i levim direktima je Amerikanac razarao Todorovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko puta ga bacio u nokdaun i zasluženo slavio.

U jednom trenutku je od siline udarca ispala zaštitna proteza srpskom borcu, tada je dobio minut odmora, ali to nije pomoglo.

Našem asu je ovo prvi poraz nakon serije 10-0, dok njegov rival ostaje sa svim pobedama i sada ima 8-0 odnos trijumfa i poraza.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Larsa Pipen, bivša supruga Skotija Pipena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.