HARI MEGVAJER IMA ŽENU Teške uvrede, podsmesi, psovke i gnusne pretnje su mu upućene, a ONA je JEDINA UZ NJEGA! Prelepa je (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022, 08:32

HARI MEGVAJER IMA ŽENU Teške uvrede, podsmesi, psovke i gnusne pretnje su mu upućene, a ONA je JEDINA UZ NJEGA! Prelepa je (FOTO)

Za nju je on najbolji igrač na svetu.

Pokušajte u trenutku da se setite da li poznajete barem jednog navijača Mančester junajteda koji nema da vam kaže neku zamerku na račun igre Harija Megvajera.

Kapiten "crvenih đavola" je poslednjih godina svojim potrezima i greškama na utakmicama često je na meti podsmeha i neprestano daje materijal za šale koje gospodare internetom, a sada je deo engleske reprezentacije na Svetskom prvenstvu.

Jedina koja mu sigurno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pruža podršku u periodu kada ga mnogi smatraju jednim od najgorih štopera u istoriji kluba je njegova izabranica Fern.

Ona je uz njega preko deset godina, a svoju ljubav koja je počela još tokom pubertetskih dana krunisali su rođenjem dve ćerke. Lepa Fern ne propušta da isprati utakmice svog izabranica, a verujemo da joj nije nimalo prijatno da čita kritike i ni malo lepe reči posvećene, za nju sasvim sigurno, najboljem igraču na svetu.

A post shared by Fern Hawkins ♌︎ (@_fernhawkins)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.