HAOS U SOLUNU: Opšta MAKLJAŽA navijača PAOK-a i Čelsija! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2018, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U SOLUNU: Opšta MAKLJAŽA navijača PAOK-a i Čelsija! (FOTO)

Vruća uvertira pred meč prvog kola Lige Evrope.

U četvrtak startuje takmičenje Lige Evrope, a jedan od najzanimljivijih mečeva igraju PAOK i Čelsi. Predvođeni reprezentativcem Srbije Aleksandrom Prijovićem, Solunjani će pokušati da iznenade Plavce, koji ne računaju na usluge povređenog Edena Azara.

PRED VEČITI DERBI: Jedan od najboljih igrača Partizana UPOZORAVA odakle preti OPASNOST! (FOTO)

BOAĆI PRED DERBI: Pristajem da ne postignem gol protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana! (FOTO)

Two Chelsea fans were injured ahead of the Europa League match at PAOK Salonika. Thessaloniki Police told ESPN FC that two Chelsea fans got into a fight at around 5 a.m. on... https://t.co/gH9RiXHvoB

— Ark 107.1 FM (@Ark1071FM) September 20, 2018

NEVIĐENO DO SAD: Premijer liga dobija novog PREDSEDNIKA! Bivši POLITIČAR dolazi na čelo takmičenja!

Meč u Grčkoj imao je vrelu uvertiru, pošto su se nekoliko sati pre početka duela navijači PAOK-a i Čelsija sukobili na ulicama.

Došlo je do žestoke tuče, povređena su dva navijača, dok je policija navela da su tri napadača u centru Soluna u ranim jutarnjim satima pretukli dvojicu Engleza.

Lekarska pomoć im je ukazana na licu mesta, međutim, fanovi Čelsija su odbili da budu transportovani u bolnicu na detaljnije preglede. Grčki navijači su uspeli da pobegnu, dok engleske pristalice koje su povređene nisu želele da podnesu tužbu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.