HAOS U MOSTARU: Navijačka tuča pred derbi meč Premijer lige u ulici Maršala Tita (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2023, 15:53

HAOS U MOSTARU: Navijačka tuča pred derbi meč Premijer lige u ulici "Maršala Tita" (VIDEO)

Policija je brzo reagovala.

Haos viđen je na ulicama Mostara uoči predstojećeg derbi meča između Veleža i Željezničara.

Na ulicama najvećeg grda u Hercegovini , došlo je do sukoba između navijača Veleža, grupe "Red Army", i Željinih "Manijaka" iz Sarajeva, inače navijača tima iz glavnog grada Federacije Bosne i Hercegovine , ali i države koju čine zajedno sa Republikom Srpskom.

Treba napomenuti da sukob ovih navijača nije međunacionalni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << budući da za oba tima skoro isključivo navijaju pripadnici jedne nacije.

Sve se odigralo u ulici "Maršala Tita", nedaleko od parka "Aleksa Šantić". Prema prvim informacijama, jedan muškarac je povređen.

Објава коју дели Mostar info portal🚁🌏📸 (@mostarinfoportall)

Brzom intervencijom pripadnika policije sprečen je veći sukob.

Inače, meč 6. kola Premijer lige BiH između Veleža i Željezničara počinje u 19.45.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haos u Mostaru: Masovna tuča navijača Veleža i Željezničara

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Sep.2023

Nemile scene pred derbi bosanske lige Potpuni haos viđen je na ulicama Mostara uoči predstojećeg derbi meča između Veleža i Željezničara. Na ulicama Mostara, došlo je do sukoba između navijača Veleža, grupe “Red Army”, i “Manijaka”, inače navijača Željezničara. Sve se odigralo...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.