HAOS U INDIJANAPOLISU: Slupao se Fernando Alonso! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 18:11

HAOS U INDIJANAPOLISU: Slupao se Fernando Alonso! (VIDEO)

Umalo tragedija.

U nedelju 23. avgusta će se na čuvenoj stazi u Indijanapolisu voziti nova "Indy 500" trka, a na njoj će učestvovati i Fernando Alonso pošto je doživeo udes.

Spektakl! Večeras (21.00) u Lisabonu Mesi na Levandovskog, Barselona na Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona. Bavarci su ove sezone prava mašina, pa je kvota na dvojku 2,15, dok je kvota na Barselonu 3,10, a GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Naime, legendarni Španac je tokom zvaničnog treninga u petak doživeo veliku nesreću, udario je u zid sa desne strane prednjim točkom i završio skroz na drugoj strani piste, ali je bio nepovređen.

U sredu 12. avgusta, ovo čuveno trkalište je proslavilo 111. rođendan, a na prvoj trci nakon "slavlja" neće biti Fernanda Alonsa.

Fernando Alonso was unharmed after crashing his McLaren into the wall and spinning across the track during practice ahead of the Indianapolis 500 race 😬 pic.twitter.com/lhnj4woGuT

— Sky Sports (@SkySports) August 14, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.