Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS POSLE DERBIJA: Tuča Evertona i Kange!

Kako HotSport saznaje, došlo je do velikog koškanja ispred svlačionica, a po završetku 154. večitog derbija.
Gelor Kanga i Everton Luiz su tokom meča vodili poprilično čvrste duele, ali završetak utakmice nije doneo i kraj njihovih razmirnica.
Kako reporter HotSporta javlja sa lica mesta, fudbaler Zvezde je krenuo ka igračima Partizana, nakon čega je došlo do koškanja, a sasvim je moguće da je razmenjen >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i poneki udarac, pre nego što su prisutni uspeli da razdvoje dva fudbalera.
Kako nam dalje javlja naš izveštač, sukobu je prethodila provokacija Gelora Kange, koji je gestikulirao prema klupi Partizana nakon što je Crvena zvezda poravnala rezultat, zbog čega su mu Leonardo i Everton zamerili po okončanju susreta.
Kangu je to isprovociralo, pa je poželeo da se fizički obračuna sa protivnicima.
Sa stadiona „Rajko Mitić“, Stefan Smuđa
 
 
The post HAOS POSLE DERBIJA: Tuča Evertona i Kange! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nema prijave protiv Kange

Izvor: Večernje novosti, 19.Apr.2017, 19:00

Delegat, a ni predstavnik Partizana, nisu prijavili vezistu Zvezde koji je sačekao Evertona na izlazu iz tunela, verbalno ga napao GELOR Kanga će proći bez kazne za incident po završetku 154. večitog derbija jer ga niko nije prijavio, potvrdili su u Zajednici Superlige. Delegat,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.