HAOS NA TRIBINAMA: Letele pivske čaše i baklje, policija hitno reagovala – formiran kordon (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 12:19

HAOS NA TRIBINAMA: Letele pivske čaše i baklje, policija hitno reagovala – formiran kordon (VIDEO)

I to na oproštaju....

Fudbalski klub Osijek više neće igrati na Gradskom vrtu pošto se od njega oprostio remijem sa Rijekom (1:1) i to pred rekordnim brojem navijača – čak 12.000 ljudi došlo je i ispunilo tribine ovog stadiona na kojem je Osijek odigrao poslednju utakmicu.

Ipak, fudbalska slika i pune tribine nisu jedine slike koje su poslate u svet pošto smo bili svedoci nemilih scena nakon vođstva.

Domaći i gostujući navijači ušli su u žestok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obračun pošto su se gađali pivskim čašama i svim što im je došlo pod ruku, prenosi hrvatski "Index".

27.05.2023🇭🇷Osijek last game on old stadium https://t.co/Fjy3xrlEmQ pic.twitter.com/ZZgNiCYGjK

— Hooligans.cz Official (@hooliganscz1999) May 28, 2023

Na kraju utakmice, navijači Osijeka su utrčali na teren želeći da se tako oproste od Gradskog vrta, a među njima je bilo i onih koji su to iskoristili kako bi napali "Armadu", dodaje "Index". Letele su baklje ka navijačima Rijeke, te je policija morala da formira kordon kako bi ih spasila i sprečila dalju eskalaciju sukoba.

OSIJEK pic.twitter.com/3yF7sGLsjg

— Baki (@DBakunic) May 27, 2023

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.