HAOS NA OLD TRAFORDU: Navijači Mančestera upali na stadion, odlaže se meč Junajteda i Liverpula? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2021, 17:33

HAOS NA OLD TRAFORDU: Navijači Mančestera upali na stadion, odlaže se meč Junajteda i Liverpula? (VIDEO)

Protest protiv porodice Glejzer, koja se od 2005. nalazi na čelu kluba.

Navijači Mančester junajteda upali su na Old traford uoči derbi meča Premijer lige sa Liverpulom koji je zakazan za 17.30.

Juventus se ozbiljno kocka sa Ligom šampiona, pa sada nema izbor: mora da pobedi nezaintersovani Udineze o čemu svedoči i kvota 1,52 na dvojku. Njihovi mečevi su tradicionalno efikasni, a kombinacija 2&3+ plaća se sa 1,62. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Udineze – Juventus.

Oni su tako još jednom izrazili protest protiv porodice Glejzer, koja se od 2005. nalazi na čelu kluba.

Neslaganja traju praktično otkako je američka porodica preuzela Junajted, a situacija je kulminirala nakon neuspešnog stvaranja evropske Superlige.

Očekuje se da do početka meča sa Liverpulom ispred stadiona stigne skoro 10.000 navijača.

Nakon najava o okupljanju simpatizera Crvenih đavola, postavlja se pitanje da li će se najveći engleski derbi uopšte odigrati ili će utakmica biti pomerena za nešto kasnije.

BREAKING: Angry Manchester United fans are staging a protest against the club's owners after getting inside their Old Trafford stadium.

Read more: https://t.co/UlMC47LNkj pic.twitter.com/dDtHI04cGa

— Sky News (@SkyNews) May 2, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.