HAOS NA AERODROMU ZBOG NOVAKA: Đoković ispraćen kao HEROJ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 18:38

HAOS NA AERODROMU ZBOG NOVAKA: Đoković ispraćen kao HEROJ (VIDEO)

Neverovatne scene iz Melburna...

Srpski teniesr Novak Đoković je posle osvajanja Australijan opena napustio Melburnu, i to kao heroj! Navijači su u euforiji ispraćali srpskog asa, uz neverovatne scene na aerodromu.

Podsetimo, srpski teniser u finalu u Melburnu pobedio je Stefanosa Cicipasa 6:3, 7:6 (4), 7:6 (5) za dva časa i 59 minuta igre i po deseti put u karijeri osvojio gren slem trofej na najmlađem kontinentu. Novaku je do 22. gren slem titule došao uz samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan izgubljen set i na prvom mestu večne liste izjednačio se sa Rafaelom Nadalom.

A post shared by djokovic family (@djokovicfamily)

Pobedom, rekordnom 28. uzastopnom u Melburnu, protiv 11 godina mlađeg rivala Nole je obezbedio i povratak na čelnu poziciju ATP liste. Još jedan veliki dan za srpskog tenisera, srpski i svetski sport.

Najnovije vesti u kojima se pominje Novak Đoković pročitajte OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina Grecki, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.