HAOS: Čuveni borac se potukao ispred dvorane, krenuo da davi čoveka i ostavio ga da leži, očevici ih molili da stanu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 15:08

HAOS: Čuveni borac se potukao ispred dvorane, krenuo da davi čoveka i ostavio ga da leži, očevici ih molili da stanu (VIDEO)

Varnice sevale i unutra.

Čuveni UFC borac Nejt Dijaz iznenadio je sve očevice, pošto je viđen kako guši čoveka u uličnoj tuči nakon što je prisustvovao borbi svog saigrača Кrisa Avile u Nju Orleansu.

Diaz je prisustvovao pobedi Avilea nad Polom Bambom u glavnom događaju večeri - ali stvari su napolju bile još dinamičnije.

MMA borac je ranije izazvao pometnju u dvorani kada je bacio flašu vode na zvezdu rijaliti TV-a Čejsa DeMur.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Dijaz koji će se boriti sa Džejkom Polom u bokserskom meču u avgustu, viđen je na snimku kako ruku obavija oko vrata jednom čoveku, koji je ostao da leži na podu.

‼️ Nate Diaz choking a man out in a street fight after attending his teammate Chris Avila’s fight on the Misfits Boxing show in New Oreleans last night…

[🎥 @PaulLABamba] pic.twitter.com/3sgu3Fac6F

— Michael Benson (@MichaelBensonn) April 22, 2023

Moglo se čuti kako žena u blizini moli Dijaza da prestane.

Dijaz se nije profesionalno borio od septembra 2022. kada se takmičio protiv Donalda Fergusona, u borbi koju je dobio.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.