HAMAD I OLGA SRUŠILI ČEHE: Srbija u četvrtfinalu Junajted Kupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2024, 11:25

HAMAD I OLGA SRUŠILI ČEHE: Srbija u četvrtfinalu Junajted Kupa

Protivnik u borbi za polufinale Australija.

Reprezentacija Srbije savladala je sa 2:1 selekciju Češke na Junajted Kupu u Pertu i kao prvoplasirana u grupi "E" plasirala se u četvrtfinale gde će joj rival biti Australija.

Odlučujući poen Srbiji u miks dublu doneli su Hamad Međedović i Olga Danilović koji su posle velike borbe i preokreta savladali češku kombinaciju Mirjam Kolodejova - Petr Nouza 4:6, 7:6, 10:8.

Našoj selekciji u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << miks dublu bio je potreban jedan set za plasman u četvrtifale, a trijumf za prvo mesto u grupi.

Duel su mnogo bolje počeli Kolodejova i Nouza koji su ekspresno poveli sa 4:0 i činilo se da će lako doći do trijumfa. Olga i Hamad su zaigrali mnogo bolje, ali prvi set je bio praktično izgubljen još na početku.

Velika borba vodila se u drugom setu, koji su srpski teniseri rešili u svoju korist u taj-brejku i potvrdili plasman među osam najboljih na Junajted Kupu.

Olga i Hamad nisu se time zadovoljili. U super taj-brejku nadigrali su rivale iz Češke i došli do velikoh trijumfa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.