HALAND NA STUBU SRAMA: Rekao je ono što većina misli, ali ipak prećutkuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 19:24

HALAND NA STUBU SRAMA: Rekao je ono što većina misli, ali ipak prećutkuje

Verovatno sada želi što je to rekao, ali...
Reprezentativac Norveške Erling Haland je uvredio narod u svojoj otadžbini. Rekao je ono što misli i sda se verovatno kaje.
Napadač Mančester sitija se pridružio nacionalnom timu, ali je tokom razgovora sa novinarima da bi radije nosio dres kluba iz Enegelske nego reprezentacije.
- Lepo je igrati za reprezentaciju, ali je potpuno drugačije suprotstaviti se Arsenalu sledeći vikend kod kuće, nego sada protiv Češke. Neću da lažem. Postoji velika razlika. Ali šta da radim? Puno je utakmica u kalendaru - rekao je Haland.
Javnost je većinom osudila Halandov stav da mu igranje za reprezentaciju trenutno nije prioritet. U manjini su oni koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.