HAJDE VODI ME ODAVDE... Prija, Teo i Nedović u transu, navijači Zvezde u ekstazi - Miloš pokazao koliko voli Beograd noću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 13:02

"HAJDE VODI ME ODAVDE..." Prija, Teo i Nedović u transu, navijači Zvezde u ekstazi - Miloš pokazao koliko voli Beograd noću (VIDEO)

Ako ga ovo ne ubedi da dođe na Mali Kalemegdan, ništa neće.

Letnji raspust je za školarce omiljeno doba godine, ali i za sportiste. Naročito srpske sportiste.

Dva košarkaška asa Miloš Teodosić i Nemanja Nedović dočekali su kraj sezone i sada su rešili da obnove gradivo iz poznavanja domaće muzičke scene, pa je naravno najbolje rešenje za to nastup Aleksandre Prijović.

Mlada pevačica je snimljena u jednom lokalu kako izvodi numeru "Hajde vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me odavde" koju je izvorno otpevala Viki Miljković.

zna li prijović aleksandra da treba da dobije dozvolu da prepeva sve pesme ovoga sveta? pic.twitter.com/Cqsnd2gY6A

— sejokonopelečke (@sejokonopelecke) July 3, 2023

Pored Teodosića i Nedovića, tu je i nekadašnji fudbaler Partizana i crnogorski reprezentativac Stefan Savić.

Podsetimo, Teodosić je i ovog leta u pregovorima sa Crvenom zvezdom, a možda će baš Aleksandra Prijović i njene vokalne mogućnosti pomoći Nemanji Nedoviću da ubedi Miloša kako je Beograd pravo mesto za život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.