Gvardiolino hvala Oliveru, šta kaže nakon utakmice? (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2019, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiolino hvala Oliveru, šta kaže nakon utakmice? (video)

Njegova ekipa je doživela poraz u derbiju na "Enfildu".

Aktuelni šampion Engleske Mančester siti doživeo je poraz u 12. kolu Premijer lige od Liverpula, koji je tako stekao devet poena prednosti u odnosu na "Građane".

Glavna tema nakon duela na "Enfildu" su sudijske odluke, kako je Aleksander-Arnolda lopta u dva navrata pogađala u ruku u kaznenom prostoru domaćina.

Čak je i sam fudbaler priznao da ga je u prvom slučaju lopta zaista pogodila u ruku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali sudije se nisu oglasile, ni na terenu, ali ni iz VAR sobe.

Gvardiola je nakon drugog igranja Arnolda rukom u svom kaznenom prostoru potpuno pobesneo, pokazivao je sudijama da je dva puta njegov tim oštećen za istu stvar, jedva su ga kolege smirile.

Nakon samog susreta, nakon što se po pravilu pozdravio sa igračima obe ekipe, Španac je došao da "stisne ruku" i glavnom arbitru Oliveru.

Sarkastično mu se zahvalio na suđenju, a onda u izjavi nakon susreta nije želeo da komentariše sudijske odluke.

Istakao je da je ponosan ekipom i da su takve situacije za sudije.

"Pitajte sudije, pitajte Majka Rajlija i momke iz VAR sobe, nemojte pitati mene", uporan je bio trener "Građana".

Hahaha Pep shakes the referee's hand and says "THANK YOU SO MUCH!!" pic.twitter.com/88kpKcw21y

— BeanymanSports (@BeanymanSports) November 10, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.