Gvardiolina majka preminula od koronavirusa

Izvor: RTS, 06.Apr.2020, 16:26

Gvardiolina majka preminula od koronavirusa

Dolores Sala Kario, majka trenera Mančester sitija Pepa Gvardiole, preminula je u 82. godini od posledica koronavirusa, saopštio je engleski tim.
Mančester siti saopštio je da je majka Pepa Gvardiole preminula od posledica koronavirusa.
"Čitav Mančester siti poražen je činjenicom da je majka našeg trenera Pepa preminula u Manresi, Barseloni od posledica koronavirusa u 82. godini", saopštio je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << engleski tim.
"Svi povezani sa klubom upućuju najiskrenije saučešće u ovom najtežem trenutku Pepu, njegovoj porodici i svim njihovim prijateljima", dodaje se u saopštenju Sitija.
Pep Gvardiola je nedavno donirao milion evra Španiji za nabavku opreme u borbi protiv koronavirusa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka Pepa Gvardiole preminula od koronavirusa

Izvor: B92, 06.Apr.2020

Dolors Sala Kario, majka Pepa Gvardiole, preminula je u 82. godini...Majka jednog od najboljih menadžera na svetu preminula je od posledica koronavirusa...Informaciju je potvrdio Pepov klub, Mančester siti...Gvardiola je u martu donirao milion evra za borbu protiv koronavirusa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.