Gvardiolin miljenik napušta Siti

Izvor: B92, 16.Dec.2023, 14:45

Gvardiolin "miljenik" napušta Siti

Engleski fudbaler Kalvin Filips će gotovo izvesno napustiti Mančester siti u zimskom prelaznom roku.

Vezista je nezadovoljan minutažom kod Pepa Gvardiole, cilj mu je da ide na Evropsko prvenstvo, pa će zbog toga potražiti klub, gde će da dobije veću minutažu, kako bi se nametnuo Geretu Sautgejtu.

"Svi znaju u kakvoj je situaciji i videćemo šta se dogoditi. Razgovaraćemo u januaru, ali nije lako", rekao je Gvardiola.

Španac je veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fan defanzivnog veziste, u nekoliko navrata je javno govorio o njegovoj maloj minutaži i izvinjavao mu se zbog toga, ali ipak ništa od veće šanse.

Dobro obavešteni fudbalski novinar Fabricio Romano tvrdi da je odlazak engleskog reprezentativca gotovo 100 posto siguran.

Ove sezone Filips ima tek devet nastupa u svim takmičenjima i postigao jedan pogodak.

U Mančester je stigao na leto 2022. godine iz Lidsa za oko 50.000.000 evra, kada je potpisao dugogodišnji ugovor sa Sitijem do 2028. godine.

Kao potencijalni kandidati za njegov potpis, pominju se Njukasl, Bajern i Juventus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.