Gvardiola uveo stroga pravila u svlačionici Sitija: Kako će igrači reagovati?

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola uveo stroga pravila u svlačionici Sitija: Kako će igrači reagovati?

Pep Gvardiola se smejao i zbijao šale na predstvljanju u Mančester Sitiju, ali u svlačionici kod njega neće biti zezanja!

Španac je izgleda tokom angažmana u Bajernu pokupio "nemačku disciplinu", tako da u ekipu uvodi važna pravila, koja se možda neće svideti igračima.

Posle utakmica, fudbaleri neće moći da večeraju sa ženama i porodicama, nego zajedno sa ostatkom ekipe.

Takođe, zabrnjeno je da se jede pica, što je kod bivđeg menadžer Manuela Pelegrinija >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << bila potpuno normalna stvar.

- Pep misli da je za igrače bitno da jedu u roku jednog sata nakon utakmice, tako da će igrači ostajati na stadionu da večeraju - otkrio je jedan od zaposlenih u klubu, koji je želeo da ostane anoniman.

Foto: Guliver/Barrington Coombs/Getty Images

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.