Gvardiola utišao Bernabeu, Valjadolidu bod u Madridu

Izvor: RTS, 24.Avg.2019, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola utišao "Bernabeu", Valjadolidu bod u Madridu

Madridski Real već u prvoj utakmici na svom terenu u La Ligi ostao bez pobede. Benzma doneo prednost "kraljevskom" klubu, Valjadolid u finišu meča odneo bod – 1:1.
Više od 60.000 navijača Reala razočarano je napustilo "Santjago Bernabeu", pošto njihovi ljubimci nisu uspeli da savladaju ekipu Valjadolida.

Bio je Real bolji protivnik, imao više loptu u posedu, više i udaraca ka golu rivala, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali je na kraju Valjadolid golom Gvardiole u 88. minutu osvojio veliki bod protiv "kraljevskog" kluba.
Zinedin Zidan nije mogao da računa na povređene Azara, Asensija, Mendija, dok je Modrić propustio meč zbog crvenog kartona dobijenog u prvom kolu u Vigu.
Real je prvi stigao do vođstva. Igrao se 82. minut, kada je Benzema prihvatio jednu loptu i snažnim udarcem doneo prednost svom timu.
Međutim, samo šest minuta kasnije Gvardiola je pogotkom završio lepu akciju svoje ekipe i doneo veliko slavlje "ljubičastima".
Luka Jović počeo je meč na klupi, a u igru je ušao u 68. minutu umesto Iska i odmah pripretio protivničkom golu. Ipak, nije imao sreće i pogodio je prečku.
U preostalim utakmicama današnjeg programa Selta je pobedila Valensiju sa 1:0 golom Gabrijela Fernandesa, dok su Hetafe i Atletik Bilbao podelili plen – 1:1.
U prvom meču drugog kola, igranom u subotu, Osasuna i Eibar igrali su bez golova.
La Liga – 2. kolo:
subota:

Osasuna – Eibar 0:0 (0:0)
Real Madrid – Valjadolid 1:1 (0:0)
(Benzema 82 – Gvardiola 88)
Selta – Valensija 1:0 (1:0)
(Fernandes 15)
Hetafe – Atletik Bilbao 1:1 (1:1)
(Mata12 – Garsija 6)
nedelja:
17.00 Alaves – Espanjol
17.00 Maljorka – Real Sosijedad
19.00 Leganes – Atletiko Madrid
ponedeljak:
21.00 Barselona – Betis
petak:
Granada – Sevilja 0:1 (0:0)
(Hordan 52)
Levante – Viljareal 2:1 (0:1)
(Roher 68, 73 – Moreno 3)

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gvardiola utišao "Bernabeu", Luku Jovića NEĆE gol!

Izvor: Mondo, 24.Avg.2019

Samo minut na terenu bio je potreban Luki Joviću da uđe u najveću šansu na utakmici do sada, ali njegov udarac je ostao na prečki gola Valjadolida.. Ubrzo potom je Benzema doneo vođstvo, ali Real nije izdržao...Pripreme su najavile probleme u igri Real Madrida, to je "sakrila" pobeda protiv Selte...

Nastavak na Mondo...

JOVIĆ IGRAO, REAL DOŽIVEO ŠOK: Valjadolid odneo bod iz Madrida golom u 88. minutu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Avg.2019

Fudbaleri Real Madrida nisu uspeli da savladaju Valjadolid u meču drugog kola španske Primere - 1:1 (0:0).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.